Skönhetsmagasinet

När Skönhetsmagasinet skulle ha invigning fick Festmagasinet hjälpa till med både konsultation om råd och tips, dekorationer samt rekvisita. Roligt samarbete och vi önskar all lycka till med nya konceptet!

Konfirmation Frideborg

Här fick Festmagasinet hjälpa till med en del dukning, dekor och blomster till en konfirmationsbjudning på Frideborg

Ulfsby Gård

Tillsammans med ett gäng fantastiska unga entrepenörer arrangerade jag en stylad fotografering på Ulfsby gård. Tanken var att skapa ett tillfälle att nätverka med varandra och samtidigt skapa nya kontakter till framtida samarbeten. Så rolig dag och vilka fantastiska bilder vi fick till våra nya företag! Arrangör och styling samt rekvisita: Festmagasinet Fotograf: Alice Åkerblom … Read more

Love Warriors

Blomsterstyling för svenska inredningsföretaget Love Warriors Jag och en klasskamrat fick äran att designa blomster till fotograferingen av LW’s nya poster kollektion ” Walk of lie”

Landsbygdsgalan 2018

2018 fick jag i uppdrag att göra dekor till Landsbygdsgalan som anordnas vartannat år. Jag hjälpte till med dekorering och planering av scen, samt fixade all övrig dekor, piffade de dukade borden och hyrde ut rekvisita. Roligt uppdrag!

Klong

Samarbete med fotograf @aliceakerblom Fick hjälpa till att styla samt göra blomster till hennes plåtning för – KLONG, monokel och blomkruka trio. bilderna finns på deras hemsida.

Sandra och Robert

Jag fick äran att både skapa vackra buketter,dekorationer och fixa dukningen samt hjälpa till med planeringen. Temat var lantligt i ljusa pasteller och eftersom Sandra driver Lignells äppelodling var det en självklarhet att duka borden med nyplockade äppelkvistar från deras trädgårdar.

Christina och Fredrik

Bröllop med karibiska toner på mariepark. Här var jag med från början och hjälpte brudparet igenom planeringen hela vägen fram till bröllopsdagen. Tillsammans tog vi fram ett tema på bröllopet och jag gav dem förslag på vad som skulle passa deras personliga stil och önskan. Jag hyrde ut rekvisita och gjorde all dekor, dukning & … Read more